Season Opening Porsche Sports Cup 2018
On the way to the first race of the 2018 season, just in time for the first race of the 2018 season, Jürgen Barth’s racing cookbook „Racing and Recipes“ passed by Hockenheim. Jürgen Barth is the race director there and looks very carefully when it comes to penalty points in Qualifiying or racing. In the same way Jürgen Barth looks at the ingredients of his recipes in the racing cookbook. Because safety first, on the track as in the kitchen. But there is always a bit of room for maneuver (the racing driver with the big helmet and the cookbook in his hands is not Jürgen Barth!). We will be back soon.
SPA Classic 2018
SPA Classic 2018
Racing and Recipes in the Ardennes.
Last year the race track was practically flooded by water, not so in 2018. The numerous racing cars received a brilliant blue sky, among which those from the Stuttgart sports car manufacturer of Porsche were clearly in the majority. This was also due to the new race formula of the 2.0 Cup, which is driven exclusively with early Porsche 911. A great picture, the slim 911er alone in the Padock.
From the Porsche 356 over the racing cars of the type 962 up to almost still current 996 GT3 RS, everything could be admired on the racetrack what Porsche ever built as a racing car. Not only for Porsche fans, the annual excursion to Spa Francochamps is also worthwhile for gourmets. Much more is available in the racing cookbook Racing and Recipes by Jürgen Barth.
The Porsche 917/10-002
70 years of Porsche or tradition meets the future
Warm-Up 2018 of the Porsche AG in the Porsche Museum Stuttgart.
1948, das Geburtsjahr von Alice Cooper, Grace Jones, Ozzy Osbourne oder Keks Rosberg. 1948 ist aber auch das Geburtsjahr der Sportwagenmarke Porsche. 70 Jahre später steht das Automobil und Porsche vor einem Aufbruch in neue Zeiten. Ein völlig neues Werk wird in Zuffenhausen für die Zukunft gebaut. Genauso wie vor 70 Jahren. “Tradition ist eine Verpflichtung – ohne Tradition, ohne unsere Kernwerte stünden wir nicht da, wo wir heute sind” betont am Neujahrsempfang der Vorstandsvorsitzende der Porsche AG Oliver Blume. Ein Veranstaltungsabend im Beisein von Vertretern aus Politik, Wirtschaft, Kultur und Tradition. Der Auftakt in ein Jahr voll Feierlichkeiten zum 70. Jubiläum der Stuttgarter Sportwagenmarke Porsche.
11.-15.10.2017 Frankfurter Buchmesse
„Racing and Recipes“ will be presented for the first time at the Frankfurter Buchmesse. Visit us in the hall 4.1 on the stand J109.
Read more on facebook
14.10. Classic Day im Porsche Zentrum Aachen
Jürgen Barth will be present on 14th of October at the Classic Day in the Porsche Center Aachen and will be invited to the legendary talk show. On the day of the event, you will have the opportunity to buy his new book “Racing & Recipes”. Jürgen Barth will sign it during the autograph session.
Continue reading “14.10. Classic Day im Porsche Zentrum Aachen”
1977 bis 2017 – 40 Jahre Le Mans-Sieg
24 Stunden und keine Sekunde länger!
1977, die 45. Auflage der 24 Stunden von Le Mans in Frankreich. Eines der größten und sicherlich das bekannteste Langstrecken-Rennen der Welt. Einmal rund um die Uhr geben die Fahrer alles, um mit ihren Rennwagen einen Tag und eine Nacht um den Kurs mit den langen schnellen Geraden, den kurzen Schikanen und den engen Kurven zu fahren. Die Müdigkeit überkommt die Fahrer, wenn sie in die Nacht hinein fahren, und sie kehrt wieder, wenn der erste Sonnenstrahl morgens durch die schmalen Visiere der Helme dringt. Wer hier gewinnen möchte, braucht körperliche und geistige Fitness, aber er sollte auch ein gutes Verständnis für die Technik seines Rennwagens haben. Ein perfektes Team im Hintergrund mit wachen Mechanikern in der Boxengasse ist ebenso wichtig.
Mehr Geschichten darüber gibt es im neuen Renn-Kochbuch “schnell x essen” von und mit Jürgen Barth!
Click here to go to the shop.